Style Switcher

Layout options
  • Boxed Layout
  • Full Width Layout
Primary Color
A- A A+

Pertanyaan Lazim

- Fungsi utama Institut Pengurusan Kesihatan adalah menjalankan penyelidikan, memberi latihan dan khidmat runding cara di dalam bidang Pengurusan Kesihatan.
- Semua staf Kementerian Kesihatan Malaysia layak memohon kursus yang dianjurkan oleh IHM. Kriteria pemilihan peserta adalah mengikut spesifilasi kursus yang dipilih. Sila rujuk kalendar latihan IHM.
- Pada bulan Januari setiap tahun, IHM akan memaparkan jadual/kalender kursus di laman utama.
- Klik disini bagi memuat turun Borang Permohonan Kursus atau boleh terus berhubung dengan pihak urusetia latihan.
- IHM menyediakan penginapan kepada semua peserta kursus anjuran IHM yang tinggal di luar kawasan Lembah Klang dan Kuala Lumpur (Lebih daripada 25 KM). Maklumat lanjut berkaitan penginapan, sila hubungi penyelaras atau urusetia kursus yang berkaitan.
- Institusi/ jabatan di bawah KKM boleh membuat permohonan, tetapi tertakluk kepada kekosongan dan kelulusan pengarah.
- Sumbangan artikel boleh dihantar melalui cara seperti berikut :
1. Microsoft word document melalui emel kepada Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya. / Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya. dengan menyertakan Lampiran A sebelum 31 Mei 2018.
2. Atau hardcopy dengan menyertakan Lampiran A sebelum 31 Mei 2018 di alamat seperti berikut : The Editor, Journal of Health Management, Institute for Health Management, Jalan Rumah Sakit, Off Jalan Bangsar, 59000 Kuala Lumpur
Bagi membuat sebarang maklumbalas mengenai aduan/cadangan/pertanyaan/permohonan sila layari
Hakcipta © 2017 Institut Pengurusan Kesihatan. Semua hakcipta terpelihara. Pihak Institut Pengurusan Kesihatan tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan atau kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam laman web ini.
 
 
  • Tarikh Kemaskini:Jumaat 22 Jun 2018, 16:27:26.
 
 
 
 
Laman Web Ini Sesuai dipapar menggunakan Mozilla Firefox 4 dan ke atas, Google Chrome 4 dan ke atas dan Safari 3 dan ke atas dengan resolusi 1024 x 768.
 

Pelawat


Hari ini 188

Semalam 67

Minggu ini 188

Bulan ini 2950

Keseluruhan 152031

Hubungi Kami

 

 

Institut Pengurusan Kesihatan,
Jalan Rumah Sakit, Off Jalan Bangsar,
59000 W.P.Kuala Lumpur, Malaysia.

   

ipk.webmaster@moh.gov.my

   

P: +603-2296 2800

   

F: +603-2296 2832 / 2838